Na een jaar met plezier vele nieuwe motorrijders te hebben opgeleid, wordt het voor Rijschool Dutch nu tijd om de horizon te verbreden.

Waren auto’s voorheen slechts objecten om zo snel mogelijk in te halen, nu gaan we er zelf ook in plaatsnemen. Het is een leuke uitdaging om voortaan ook te gaan werken aan het verkeersinzicht vanuit de auto. De basis is immers anders: de leerling heeft nog geen verkeerservaring.

De lesopbouw zal dus, nog meer dan bij de motor, in onderdelen uit elkaar getrokken worden. Buiten de voertuigbediening is de verkeersdeelname een belangrijke nieuwe ervaring voor de kandidaat, zowel in sociaal aspect als in het inschatten van verkeerssituaties.

Het leertraject zal een constante open lijn zijn tussen instructeur en kandidaat, met een regelmatige terugkoppeling over tevredenheid en leerresultaten.

De auto waarin gelest wordt is een Renault Clio 1.5 dCi met ingebouwde routeplanner welke eenvoudig met Bluetooth is te bedienen. Een makkelijk te besturen auto en ideaal voor de bijzondere verrichtingen door zijn beperkte omvang. Voldoet geheel aan de door het CBR gestelde eisen waardoor u soepel door de rijopleiding wordt geloodst.

De lessen worden d.m.v van vorderingskaarten bij gehouden. Het examen wordt uiteraard in overleg met de kandidaat gepland.

MEER INFO AUTORIJLESSEN

TARIEVEN AUTORIJLESSEN