• Titofstraat 19 -1562 BK Krommenie.
  • 06-11372788
    075-6229340
Motorrijschool Dutch

Rijschool Dutch in Krommenie verzorgt motorrijlessen in de Zaanstreek.

We proberen hierin zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. De motorrijlessen starten in principe vanaf Krommenie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Werner Hollander en ik ben al een aantal jaren actief als motorinstructeur. Ik ben zo iemand waarvan ze zeggen “hij woont bijna op zijn motor”. Dat betekent dat ik een enthousiaste motorrijder ben en ik wil dit graag met anderen delen. De motortrijlessen worden rijschool Dutch altijd vanaf een volgmotor gegeven.  Inmiddels heb ik  ruim 900 kandidaten opgeleid naar een motorrijbewijs met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

Bereikbaarheid rijschool

De rijschool is per auto goed bereikbaar met parkeerplaats voor de deur en geen parkeerkosten. Ook met openbaar vervoer is het makkelijk te doen, de rijschool ligt 30 meter van de bushalte( lijn 69).
Het opstapadres voor de motorrijlessen is Titofstraat 19 1562 BK in Krommenie.

Motorkleding

De motorkleding (broeken en jassen) en helmen hebben wij voor u in bruikleen. Mocht het enthousiasme tijdens de les op u overslaan dan kunt u altijd nog besluiten om zelf kleding aan te schaffen. Hiervoor heb ik dan weer een adres waar u tegen 10 % korting uw spullen kunt kopen.

Voordeel bij Rijschool Dutch voor de motor

  • Starterspakket van € 1320,00 (1 verkeersexamen en 1 x bijzondere verrichtingen examen + 15 uur les)
  • 10 % korting op aanschaf motorkleding
  • Een keer gratis mee op een dagtocht bij hollandertours.nl

De motorrijles bij rijschool Dutch

We rijden op de nieuwste modellen Kawasaki uit 2019 en 2020. Voor het rijbewijs A1 staat de Z125 voor u klaar. Deze motor is uitgerust met een Anti Blokkeer Systeem (ABS) zodat ook de remoefeningen veilig aangeleerd kunnen worden. Voor het A2 rijbewijs hebben we een Kawasaki Z650 laten “knijpen”, deze is nu dus 35 Kw machine en voelt als een normale zware motor omdat aan het gewicht niets veranderd is.
Voor het A+ rijbewijs, dus alles boven de 50 Kw, hebben we 3 stuks Z 650 staan uit 2020. Daarvan is 1 model verlaagd. Deze motoren zijn uitgerust met ABS net als de eerder genoemde modellen. Ook zit er een versnellingen indicator op om zeker in het begin van het opleidingstraject te kunnen herkennen in welke versnelling je rijdt. Later herken je dat ook wel aan het toerengebied waar je in actief bent.
Op alle modellen is ook handvatverwarming geplaatst.

Informatie

Wilt u meer informatie?  Neem dan snel contact met ons op!
Bel direct 06-11372788 of vul snel het contact formulier in.

Contact formulier