• Titofstraat 19 -1562 BK Krommenie.
  • 06-11372788
    075-6229340

Rijschool Dutch verzorgt zowel motor- als autorijlessen in de Zaanstreek.

We proberen hierin zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. De motorrijlessen starten in principe vanaf Krommenie, de autorijlessen starten op een vooraf afgesproken ophaalplaats.

Wie ben ik ?

Mijn naam is Werner Hollander en ik ben al een aantal jaren actief als motorinstructeur. Ik ben zo iemand waarvan ze zeggen “hij woont bijna op zijn motor”. Dat betekent dat ik een enthousiaste motorrijder ben en ik wil dit graag met anderen delen. De motortrijlessen worden rijschool Dutch altijd vanaf een volgmotor gegeven.  Inmiddels heb ik  ruim 900 kandidaten opgeleid naar een motorrijbewijs met een gemiddeld slagingspercentage van 80%. Uiteraard hebben we ook een lesauto zodat we ook de categorie B rijbewijs kunnen opleiden , daar is het slagingspercentage na 7 jaar 75  %.

Bereikbaarheid rijschool

De rijschool is per auto goed bereikbaar met parkeerplaats voor de deur en geen parkeerkosten. Ook met openbaar vervoer is het makkelijk te doen, de rijschool ligt 30 meter van de bushalte( lijn 69).
Het opstapadres voor de motorrijlessen is Titofstraat 19 1562 BK in Krommenie. Voor de autorijlessen spreken we een ophaalplaats af of we starten vanaf de Tttofstraat. Het voordeel van deze locatie is ook dat het in een rustige woonwijk ligt om de eerste rijles uurtje kunt beleven.

Motorkleding

De motorkleding (broeken en jassen) en helmen hebben wij voor u in bruikleen. Mocht het enthousiasme tijdens de les op u overslaan dan kunt u altijd nog besluiten om zelf kleding aan te schaffen. Hiervoor heb ik dan weer een adres waar u tegen 10 % korting uw spullen kunt kopen.

Voordeel bij Rijschool Dutch voor de motor

  • Starterspakket van € 1050,00 (1 verkeersexamen en 1 x bijzondere verrichtingen examen + 15 uur les)
  • 10 % korting op aanschaf motorkleding
  • Bij aanmelding nieuwe kandidaat 1 uur rijles gratis
  • Een keer gratis mee op een dagtocht bij hollandertours.nl
Lesauto Rijschool Dutch Krommenie

De lesauto van rijschool Dutch

De auto waarin gelest wordt is een Renault Capture met ingebouwde navigatie welke eenvoudig met touchscreen is te bedienen. Een makkelijk te besturen auto en door zijn wat hogere zit biedt u een goed  rijcomfort en kijk op het andere verkeer. Tevens is de auto uitgerust met parkeersensoren, start/stop systeem en Eco drive. Kortom de auto voldoet geheel aan de door het CBR gestelde eisen waardoor u soepel door de rijopleiding wordt geloodst.

motoren rijschooldutch

De les motoren bij rijschool Dutch

We rijden op nieuwe (2016 ) Kawasaki’s ER 6 N en  de Kawasaki Z650 (bouwjaar 2018) met 650 cc 2-cilinderblok. Dit zijn handelbare motorfietsen die zowel bij de bijzondere verrichtingen als tijdens de weg lessen prettig in de omgang zijn. Voor de kandidaten tot 20 jaar is er een 11 Kw motor beschikbaar, de Kawasaki Z125 (2019), dit is voor het A1 rijbewijs. Voor rijbewijs A2 gaat u met een 35Kw Z650 motor de weg op. Voor A – aanvullend, code 80 dan wel A onbeperkt rijden we met een 53 Kw motorfiets.

Informatie

Wilt u meer informatie?  Neem dan snel contact met ons op!
Bel direct 06-11372788 of vul snel het contact formulier in.

Contact formulier

Reactie plaatsen