• Titofstraat 19 -1562 BK Krommenie.
  • 06-11372788
    075-6229340

De auto proefles

Tijdens de auto proefles proberen we een inschatting te maken van het aantal uren dat u nodig zult hebben op weg naar het examen. Dit is een eerlijke weergave van uw aanleg en vaardigheden, zodat er ook een goed beeld ontstaat wat de eventuele kosten van de gehele opleiding zullen zijn. De proefles autorijden duurt 1 uur en ziet er als volgt uit: oriëntatie gesprek over uw ervaring en motivatie, uitleg over wat waar zit in de auto, een aantal keren wegrijden en stoppen, dan op een rustig weggedeelte wat versnelling gebruik en dan eventueel al wat kleine stuuroefeningen. Daarna terug naar uw huisadres voor de evaluatie van uw proefles.

De kosten van een auto proefles van 60 minuten zijn € 25 contant.

Besluit u ter plekke om een lespakket autorijden te kopen, dan krijgt u de auto proefles gratis!

Meteen een auto proefles bespreken? Neem dan nu contact met auto en motor rijschool Dutch 06-11372788 op of klik op de button.

lesmatriaal 004 website

De Autorijles

De autorijles heeft uiteraard een opbouw die past bij uw ervaring van dat moment. In eerste instantie zullen we ons concentreren op de eerste vaardigheden die je als autobestuurder nou eenmaal moet hebben. Denk hierbij maar aan het op- en terugschakelen, langzaam rijden, bochten leren doorsturen, scannen van ander verkeer, gevaarsetting etc. Deze eerste vaardigheden doen we op een rustige plaats gevolgd door een stukje rijden op de rustige openbare weg. Deze afwisseling wordt over het algemeen als prettig ervaren om niet in “hetzelfde” te blijven hangen. Zowel voor als na de autorijles worden de les resultaten besproken en op een leskaart bijgehouden.

Startadres voor de auto rijlessen is op een makkelijk bereikbaar instappunt of huisadres.

Wanneer mag het?
2toDrive – Autorijes vanaf 16,5 jaar

16

Theorie- examen

Ben jij 16 jaar of ouder? Dan mag je starten met het halen van je auto theorie- examen.
16,5

Auto rijlessen

Vanaf 165 jaar mag je auto rijlessen gaan volgen en een tussentijdse toets afleggen.
17

Auto rij- examen

Vanaf je 17e verjaardag mag je auto rij- examen doen
18

Rijden met je coach

Heb je je auto rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach,
18

Zelfstandig rijden

Vanaf je 18e mag je zelfstandig met de auto de weg op.

Examen aanvragen

Om het examen aan te vragen heeft de rijschool jou toestemming nodig , dit kun jij regelen door een machtiging te verlenen. Dit kun je doen via  -mijncbr.nl-

Auto Theorie

De theorie sets kunt u bij de auto en motor rijschool Dutch aanschaffen om dan d.m.v. thuisstudie het auto theorie examen voor te bereiden. Uiteraard staat het u vrij om mij daar vragen over te stellen tijdens de rijles. Graag zelfs, het vergroot de kans op succes.

Het behaalde auto theorie certificaat is 1,5 jaar geldig.

Reactie plaatsen"Auto rijlessen en proefles"

  1. […] MEER INFO AUTORIJLESSEN […]

Reactie plaatsen