Dutch

Rijschool Dutch verzorgt zowel motor- als autorijlessen in de Zaanstreek en in Haarlem en omstreken. We proberen hierin zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. De motorrijlessen starten in principe vanaf Zaandijk, autorijlessen op een vooraf afgesproken ophaalplaats.

Wie ben ik ?

Mijn naam is Werner Hollander en ik ben al een aantal jaren actief als motorinstructeur. Ik ben zo iemand waarvan ze zeggen “hij woont bijna op zijn motor”. Dat betekent dat ik een enthousiaste motorrijder ben en ik wil dit graag met anderen delen. Inmiddels heb ik  ruim 900 kandidaten opgeleid naar een motorrijbewijs met een gemiddeld slagingspercentage van 80%. Uiteraard hebben we ook een lesauto zodat we ook de categorie B rijbewijs kunnen opleiden , daar is het slagingspercentage na 3 jaar 75  %.

Bereikbaarheid rijschool

De rijschool is per auto goed bereikbaar met parkeerplaats voor de deur en geen parkeerkosten. Ook met openbaar vervoer is het makkelijk te doen, de rijschool ligt 300 meter van treinstation Koog-Zaandijk.
Het opstapadres voor de motorrijlessen is Dr J Mulderstraat 18 in Zaandijk. Voor de autorijlessen spreken we een ophaalplaats af. Het voordeel van deze locatie is ook dat het midden in het examengebied ligt . Je hoeft dus niet eerst een half uur te rijden voor je in het gebied zit !

Motorkleding

De motorkleding (broeken en jassen) en helmen hebben wij voor u in bruikleen. Mocht het enthousiasme tijdens de les op u overslaan dan kunt u altijd nog besluiten om zelf kleding aan te schaffen. Hiervoor heb ik dan weer een adres waar u tegen 10 % korting uw spullen kunt kopen.

Voordeel bij Rijschool Dutch voor de motor

  • Starterspakket van € 995 (2 examens + 16 uur les)
  • 10 % korting op aanschaf motorkleding
  • 10 % korting op een motorvervolgopleiding (Dutch Training Day)
  • Bij aanmelding nieuwe kandidaat 1 uur rijles gratis
  • Een keer gratis mee op een dagtocht bij hollandertours.nl

De motoren

We rijden op nieuwe (2012 ) Kawasaki’s ER 6 N met 650 cc 2-cilinderblok. Dit zijn handelbare motorfietsen die zowel bij de bijzondere verrichtingen als tijdens de weg lessen prettig in de omgang zijn. Voor de kandidaten tot 20 jaar is er een 11 Kw motor beschikbaar, de Honda Varadero 125, dit is voor het A1 rijbewijs. Voor rijbewijs A2 gaat u met een 35Kw ER 6 N motor de weg op. Voor A – aanvullend dan wel A onbeperkt rijden we met een 53 Kw motorfiets.

De auto

De auto waarin gelest wordt is een Renault Clio 1.5 dCi met ingebouwde routeplanner welke eenvoudig met Bluetooth is te bedienen. Een makkelijk te besturen auto en ideaal voor de bijzondere verrichtingen door zijn beperkte omvang. Voldoet geheel aan de door het CBR gestelde eisen waardoor u soepel door de rijopleiding wordt geloodst.

Informatie

Wilt u meer informatie?  Neem dan snel contact met ons op! Bel direct 06-11372788 of vul snel het contact formulier in.